Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

Speciale vertoning Layla M

Speciale vertoning Layla M
€ 2,50 CJP-korting
Check deze film over een gevaarlijk liefdesverhaal tijdens NFF

Tijdens het Nederlands Film Festival (20 t/m 29 september) kun je anderhalve week lang van premières naar televisiemarathon racen. Je bent gewaarschuwd: de kans op vierkante ogen is groot. 

Om je keuze iets makkelijker te maken, organiseert CJP een speciale screening van de film Layla M., over een Amsterdamse moslima die zich onbegrepen voelt. Layla trekt zich het lot van de moslimwereld steeds meer aan. Ze wordt verliefd op de aantrekkelijke Abdel en zoals een romantisch liefdesverhaal altijd verloopt, vertrekken de twee stiekem naar het Midden-Oosten. Maar dat blijkt alles behalve een paradijs. 

LAYLA M. is de Nederlandse Oscarinzending van dit jaar! De film is bij the Academy ingediend in de categorie Beste Buitenlandse film. Op het NFF maakt Layla M. kans op vier Gouden Kalveren, waaronder de prijs voor Beste Film.

Extra: Na afloop van de film voel je zelf hoofdrolspeler Ilias Addab en regisseur Mijke de Jong aan de tand in een Q&A. Én voorafgaand aan de film zie jij de videoclip van Fresku en Mocromaniac, Witlof, op groot scherm. Deze clip wordt ingeleid door muziekjournalist Job de Wit. 

Dit alles maak je mee voor €7,50. Je CJP-loze vrienden zijn ook van harte welkom, zij betalen €10,-.

Bestel je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

NFF
€ 2,50 CJP-korting

NFF

De parels uit de Nederlandse film

Laatste kans
CJP Serveert: NFF
€ 19,- met CJP

CJP Serveert: NFF

De beste Nederlandse films van dit moment, in één dag!

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP