Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

Schrijver in één dag

Schrijver in één dag
€ 10,- met CJP
Ben jij de nieuwe Arnon Grunberg?

‘Te koop: babyschoentjes, nooit gedragen’. Alsjeblieft, je hebt zojuist een verhaal gelezen. Weer eens wat anders dan een dikke pil. Men zegt dat dit geschreven werd door Ernest Hemingway en dat dit het kortste verhaal ooit is. Dat eerste werd onlangs al ontkracht door tijdschrift Slate en het tweede mag jij gaan bevechten tijdens de schrijfworkshop Creative Writing op het Wintertuinfestival. Daar leer je namelijk alles over het schrijven van een kort verhaal. Schrijver en theatermaker Lotte Lentes gidst je door de jungle van proza & literatuur en helpt je op weg om een puntig en sterk verhaal te schrijven. Bovendien kun je die avond ook nog inspiratie opdoen op het Wintertuinfestival!

Laat je getalenteerde schrijvershart niet langer wachten en volg de workshop. Met je CJP-pas betaal je maar € 10,- voor de workshop, € 12,50 voor het festival en € 20,- voor een combiticket.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

AKO
25% CJP-korting

AKO

Van de OOR tot een nieuwe vulpen: hier scoor je ze met korting

ISS Tijdschriften
Tot 85% CJP-korting

ISS Tijdschriften

Sluit samen met CJP het goedkoopste tijdschriften abonnement ooit af

Writers Unlimited
Tot 50% CJP-korting

Writers Unlimited

Voor de helft van de prijs naar het beste literaire festival van Den Haag

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.