Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

Kick-off: De Culturele Coalitie

Kick-off: De Culturele Coalitie
Gratis met CJP
Een leukere voorbereiding op de verkiezingen is er niet

Op donderdag 16 februari lanceren we ons nieuwe initiatief De Culturele Coalitie. We vieren dit met een grootse kick-off in Het Compagnietheater. Verwacht o.a. muzikale performances, de bekendmaking van de culturele minister-president van Nederland, bier en bitterballen én meer. 

De verkiezingen komen eraan! Ingewikkeld? Daar hebben we iets op bedacht: de Culturele Coalitie. Geen lijsttrekkersdebatten, maar twee maanden lang een speciale CJP-programmering en events. Want geloof ons: cultuur verbreedt je horizon, en laat je anders kijken naar de wereld. Een betere, maar vooral leukere voorbereiding op de verkiezingen bestaat niet.

Oh, klein detail: de kick-off is he-le-maal gratis voor jou en je vrienden. Moet je bij zijn dus! Nog geen lid van CJP? Op het event scoor je een gratis CJP-pas voor twee maanden.

Tijd: 17.30 - 19.30
Het zaalprogramma start om 18.00 met muzikale performances, een lecture van Boris van der Ham en de bekendmaking van de culturele minister-president van Nederland. We sluiten af met bier en bitterballen.

Bouw mee aan De Culturele Coalitie en vraag gelijk je vrienden mee. Meld je nu aan, het aantal plekken is beperkt.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

Poppodium Metropool
Tijdelijk gesloten CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.