Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

IFFR in één dag

IFFR in één dag
€ 19,- met CJP
Lekkerste bioscoopdag van 2020

Heb jij het goede voornemen dit jaar meer films te zien? Dan is IFFR in één dag de gedroomde aftrap van het jaar. Op IFFR zie je als eerste de arthouseparels en filmhuishits waar iedereen het maanden later pas over heeft. Traditiegetrouw serveren wij je het beste van IFFR tijdens onze eigen filmdag in het Oude Luxor Theater. Zie gloednieuwe films, stel vragen aan regisseurs en acteurs in de Q&A en praat tijdens de borrel uitgebreid na onder het genot van bier en (vegetarische) bitterballen. Het programma maken we binnenkort bekend. 

CJP’ers betalen € 19,- voor een ticket. Heb je geen CJP-pas? Dan betaal je € 25,-. Wil je een ticket én een CJP-pas ? Dan hebben we een hele mooie combi-deal: voor € 29,- scoor je een ticket en een pas.=

Let op! Koppel op de ticketpagina van IFFR  je CJP-account aan je IFFR-account. Zonder deze koppeling kun je geen tickets aanschaffen.

Scoor je tickets hier Attend op Facebook Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

IFFR 2020
€ 8,- met CJP

IFFR 2020

Dé aftrap van het filmjaar

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.