Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

Fringe in één avond

Fringe in één avond
€ 15,- met CJP
Alles-in-één-pakket voor Amsterdam Fringe Festival

Roze ballonnen vullen Amsterdam en dat betekent: Fringe Festival is weer terug om een prettige chaos te maken. Dat dit een minder bekend festival is wil niet zeggen dat het onopvallend is. Integendeel. Die rare vogels in dierenkostuums die je net zag rondlopen? Fringe. De kleurrijke parade met vrolijk verkleedde mensen? Fringe.

Het enige nadeel aan Fringe? Er staan gigantisch veel toffe voorstellingen op het programma dat we niet weten waar we moeten beginnen. Heb jij daar ook last van? CJP has got you covered. We hebben twee unieke, wilde, grappige voorstellingen voor je uitgekozen. Je combineert ze op één dag, in het alles-in-één-pakket, voor € 15,- (inclusief drankje bij de Brakke Grond). Op het programma staan:

  • The Anti Social Club: de muziektheatrale trip van Jip Warmerdam is een ode aan de eenzaamheid. Hier kun je keihard gaan op het minst sociale feest ooit.
  • JEZEBEL: in de hiphopvoorstelling van Cherish Menzo wordt de Video Vix, een vrouwelijk model dat in de jaren negentig verscheen in seksistische, hiphopgerelateerde videoclips, geherdefinieerd.

Fringe in één avond vindt plaats op vrijdag 6 september van 20.00 tot 22.00 in Amsterdam. Voor een alles-in-één-pakket betaal je € 15,-. Met CJP kun je maximaal twee pakketten kopen. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- CJP-korting

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.