Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

DECODED | Sex Matters

DECODED | Sex Matters
€ 10,- met CJP
De beste films van Movies that Matter!

Seks! Seks! Seks! Seks! Hebben we nu je aandacht? Het is een aloud marketingcredo: sex sells. We blijven altijd mateloos geïnteresseerd in het voortplantingsritueel van mensen. Behalve als je het een onsexy naam als ‘voortplantingsritueel’ geeft, maar goed. 

Op het Haagse filmfestival Movies that Matter gaan wij voor een heet avondje met een nieuwe versie van DECODED die volledig draait om seks. Bij MtM zie je films en docu’s met een maatschappelijke inslag, dus zo plat als Temptation Island wordt het niet. Sowieso is CJP’s DECODED een garantie voor kwaliteit: zie met ons de beste films, ga ’s avonds het museum in of neem een kijkje achter de schermen bij het theater. Vrijdag 30 maart vertonen we tijdens DECODED | Sex Matters de film Ask the Sexpert, over de 93-jarige Dr. Mahinder Watsa die de meest uiteenlopende vragen van Indiase jongeren over seks beantwoordt. Het voorspel bestaat uit twee spannende korte films en acteurs van theatervoorstelling Sexiety leiden de film in. De climax bereiken we bij de borrel met live muziek. 

|| PROGRAMMA ||

21:00 uur --- Oppressed Majority
21:20 uur --- Scène uit theatervoorstelling Sexiety 
21:30 uur --- Ask the Sexpert: de 93-jarige Dr. Mahinder Watsa is de man achter de populaire column Ask the Sexpert in de Indiase krant The Mumbai Mirror. Watsa beantwoordt iedere week vragen over seks op openhartige en hilarische wijze. Zelfs vandaag de dag taboedoorbrekend in een land als India, waar nog altijd weinig openbaar over seks gesproken wordt. 
23:00 uur --- Borrel en live-muziek

Tickets
CJP: € 10,-
Niet-CJP: € 12,50

DECODED brengt jou het beste van film, theater en musea. Hiervoor werkt CJP samen met culturele hotspots en organiseert de tofste evenementen voor iedereen tot 30 jaar.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.