Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

DECODED | Samen voor de helft: Zwolse Theaters

DECODED | Samen voor de helft: Zwolse Theaters
2e kaartje gratis met CJP
Het Scapino Ballet danst SCALA

Dinsdag 6 februari staat bij CJP in het teken van theater: CJP’ers krijgen dan bij deelnemende theaters het 2e kaartje gratis voor de voorstelling van die dag. Dus zoek je beste theatervriend en ga samen voor de helft van de prijs naar een geselecteerde voorstelling.

Scapino Ballet: SCALA - Zwolse Theaters
De dansers van het Rotterdamse Scapino Ballet wisten al vele harten te veroveren en dat blijven ze doen. Hun nieuwste choreografie SCALA is in de extravagante sfeer van de barok. Achter de romantiek, decadentie en pracht & praal gaat een duistere wereld van intriges schuil en komt menselijk drama tot leven.

Met je vertrouwde blauwe pas krijg je nu 2 kaartjes voor de prijs van 1. Dat betekent dat je voor €32,50 met z'n tweeën op de 1e rang zit. Log in met je CJP-gegevens, dan verschijnt de link naar de ticketshop op de blauwe balk. 

DECODED brengt jou het beste van film, theater en musea. Hiervoor werkt CJP samen met culturele hotspots en organiseert de tofste evenementen voor iedereen tot 30 jaar.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Zwolse Theaters
Tot € 5,- CJP-korting

Zwolse Theaters

Van twee theatrale walletjes eten in Zwolle

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.