Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

DECODED | Samen voor de helft: SSBA

DECODED | Samen voor de helft: SSBA
2e kaartje gratis met CJP
Het Zuidelijk toneel speelt King Lear

Dinsdag 6 februari staat bij CJP in het teken van theater: CJP’ers krijgen dan bij deelnemende theaters het 2e kaartje gratis voor de voorstelling van die dag. Dus zoek je beste theatervriend en ga samen voor de helft van de prijs naar een geselecteerde voorstelling.

King Lear - Stadsschouwburg Amsterdam
Het Zuidelijk toneel haalt Shakespeares klassieker King Lear naar het nu: met de huidige politieke situatie in de Europese Unie als achtergrond. Koning Lear staat op het punt zijn rijk te verdelen. Maar de geest is al uit de fles. Lear kan het niet meer opnemen tegen een jonge generatie die de legitimiteit van zijn regering in twijfel trekt.

Met je vertrouwde blauwe pas krijg je nu 2 kaartjes voor de prijs van 1. Log in met je CJP-gegevens, dan verschijnt de kortingscode op de blauwe balk. Prijzen verschillen per rang:
Rang 1+ €35,-
Rang 1 €32,50
Rang 2 €27,50
Rang 3 €22,50
Rang 4 €15,-
Rang 5 €10,-

DECODED brengt jou het beste van film, theater en musea. Hiervoor werkt CJP samen met culturele hotspots en organiseert de tofste evenementen voor iedereen tot 30 jaar.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Stadsschouwburg Amsterdam
€ 5,- CJP-korting

Stadsschouwburg Amsterdam

Theater met diepgang in hartje Amsterdam

Ibsen huis
€ 5,- CJP-korting

Ibsen huis

Een eigentijds familie-epos

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.