Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

DECODED | Samen voor de helft: Parktheater Eindhoven

DECODED | Samen voor de helft: Parktheater Eindhoven
2e kaartje gratis met CJP
Speak Up

Dinsdag 15 mei staat bij CJP in het teken van theater: CJP’ers krijgen dan bij deelnemende theaters het 2e kaartje gratis voor de voorstelling van die dag. Dus zoek je beste theatervriend en ga samen voor de helft van de prijs naar een geselecteerde voorstelling.

Speak Up
Zes mensen in de kracht van hun leven roepen zichzelf en elkaar ter verantwoording. Met hun hart op de weegschaal worden ze geconfronteerd met hun eigen, soms grensoverschrijdend gedrag en daden waar ze zelf niet trots op zijn. Durven zij zich uit te spreken? Zijn ze bereid te reflecteren op wie ze werkelijk zijn?

Met je vertrouwde blauwe pas krijg je nu 2 kaartjes voor de prijs van 1. Dat betekent dat je voor €15,50,- met zijn tweeën in de zaal zit! Log in met je CJP-gegevens, dan verschijnt de kortingscode op de blauwe balk. 

DECODED brengt jou het beste van film, theater en musea. Hiervoor werkt CJP samen met culturele hotspots en organiseert de tofste evenementen voor iedereen tot 30 jaar.

Log in en pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Parktheater Eindhoven
12,50 last minute met CJP

Parktheater Eindhoven

Ook bij het mooiste theater van Eindje krijg je heel veel korting

Stefano Keizers - Erg Heel
tot 50% CJP-korting
Eva Crutzen - Opslaan Als
tot 50% CJP-korting

Eva Crutzen - Opslaan Als

Deze alleskunner gaat touren

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.