Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

DECODED | Mini-Matthäus Passion

DECODED | Mini-Matthäus Passion
€ 17,46 met CJP
Alleen het allerbeste van de Matthäus Passion

Twee jaar geleden luisterde een uitverkochte zaal ademloos naar de Nederlandse Bachvereniging: Bach, het lijdensverhaal, zang, solisten en DJ St. Paul ontmoetten elkaar in een (hoe dúrven ze!) ingekorte Matthäus. Zo'n succes is voor herhaling vatbaar, dus daarom kun je nog een keer de hoogtepunten van de Matthäus Passion beleven. Speciaal voor CJP is er voorafgaand aan de Passion een exclusieve inleiding met musici van de Bachvereniging die alle ins en outs over dit fascinerende werk vertellen. Na afloop trakteren wij je op een drankje! Wees er snel bij, er is beperkt plek. 

Programma
20.00 uur: inleiding door Lucia Swarts, celliste bij de Nederlandse Bachvereniging, en Alex Potter, alt bij de Nederlandse Bachvereniging
20.30 uur: zaal open
21.00 uur: aanvang concert
22.00 uur: borrel

Dus: naast een exclusieve Matthäus-Passion krijg je ook nog eens een inleiding voor het concert en een borrel na afloop. Dat alles kost je maar € 17,46! Klik op de blauwe button en scoor tickets voor de avond op donderdag 4 april. Je kunt per CJP-pas 2 tickets bestellen voor dit event.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

TivoliVredenburg
Tijdelijk gesloten CJP-korting

TivoliVredenburg

Start je klassieke fase

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.