Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

DECODED | Gratis voorpremière Den Skyldige (The Guilty)

DECODED | Gratis voorpremière Den Skyldige (The Guilty)
2 gratis kaartjes met CJP
5 augustus | dé vetste film in tijden, gratis voor jou en je +1

Asger Holm is een voormalige politieagent die nu bij de alarmcentrale werkt en 112-telefoontjes aanneemt. Vlak voor het einde van zijn dienst wordt Asger gebeld door een angstige jonge vrouw. Ze blijkt gekidnapt en Asger is vastbesloten om haar te redden vanachter zijn bureau met computer en telefoon. Een race tegen de klok is begonnen. Een intense tour de force met slechts één locatie, een handvol acteurs en een intelligent scenario. Indrukwekkend en groots in al zijn simpelheid. Klinkt dit niet fantastisch? Dat is het ook. De trailer check je alvast hier

Speciaal voor CJP-ers vindt op zondag 5 augustus een voorpremière van de Deense thriller Den Skydige (The Guilty) plaats. Dat is gewoon helemaal gratis! Niet alleen voor jou maar ook voor je vriend / vriendin / oma / buurvouw / neefje of wie je ook wilt meenemen. Dus sprint naar het Ketelhuis op zondag 5 augustus. De film start om 11.00!  

CJP'ers! Reserveer je kaartjes nu door je voor en achternaam te mailen naar CJP. Daarvoor klik je op de blauwe button hieronder.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Het Ketelhuis
€ 1,- CJP-korting

Het Ketelhuis

De kantine van de Nederlandse film

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.