Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

DECODED | Achter de schermen bij Marvellous

DECODED | Achter de schermen bij Marvellous
50% CJP-korting
Nóg meer superhelden!

Je kunt tegenwoordig geen bioscoop meer binnenlopen waar ze géén superheldenfilm vertonen. Het publiek vreet het allemaal, of het nu Spider Man 23 is of een spin-off van een spin-off van The Incredible Hulk. Theatervoorstelling Marvellous moet dan ook wel unaniem een belachelijk groot succes worden, toch? De makers van Watskeburt?! - de Musical verenigen hun superkrachten voor dit epische stuk over wat het betekent om anno 2018 een superheld te zijn. Vijf helden met buitengewone krachten hangen hun cape aan de wilgen en gaan aan het werk op een saai kantoor. Dat gaat natuurlijk niet lang goed. Verwacht geweldige muziek en humor, maar ook vlammen en explosies. En natuurlijk een borrel na afloop: het is immers DECODED!

Tijdens DECODED op donderdag 17 januari in Theater de Meervaart krijgen alle CJP'ers 50% korting op kaarten voor Marvellous en krijg je een tour achter de schermen. Je kunt maximaal twee tickets per pas bestellen. 

DECODED brengt jou het beste van film, theater en musea. Hiervoor werkt CJP samen met culturele hotspots en organiseert de tofste evenementen voor iedereen tot 30 jaar.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Meervaart
25% CJP-korting

Meervaart

Cabaret, toneel of opera, met CJP krijg je het voor minder, voilà.

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.