Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

De Culturele Coalitie X IDFA

De Culturele Coalitie X IDFA
€ 5,- met CJP
Duik de diepte in

Een ultiem flauwe serie of voorspelbare romcom: hoe fijn oppervlakkigheid soms ook is, af en toe heb je het nodig om eens goed de diepte in te gaan. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. We organiseren in samenwerking met IDFA een filmavond rondom Radio Kobani. De documentaire (die tijdens IDFA een award won voor beste docu) vertelt het verhaal van de 20-jarige Koerdische verslaggever Dilovan, die een radiostation in de Syrische stad Kobani begint. Na drie jaar, waarbij oorlog en vrede elkaar constant afwisselen, durft ze weer te genieten van de luchtige momenten in het leven: flirten, muziek luisteren en hopeloos verliefd worden. Een intieme documentaire over het leven van een Syrisch meisje in een ingestorte stad. 

Het programma:
19.30      Vertoning Radio Kobani
                in de IDFA Filmzaal (Frederiksplein 52, Amsterdam)
20.50      Q&A met regisseur Reber Dosky
21.10      Borrel 

De avond wordt gehost door rapper Massih Hutak. Met je pas betaal je maar  € 5,- voor een avond vol met nieuwe inzichten. Vergeet niet je CJP-pas mee te nemen. Per CJP pas kan je 2 kaarten kopen.

CJP helpt je de verkiezingstijd door: cultuur scherpt je blik, laat je soms net even anders kijken of bevestigt wat je altijd al dacht. Zes weken lang is er een toffe programmering en kan je de CJP-pas ook twee maanden gratis proberen. Bouw je mee aan de Culturele Coalitie?  

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
tot € 2,- CJP-korting

Pathé

Of je nou in Zwolle of Delft woont; deze bioscoopketen is overal

Filmhuis Den Haag
€ 1,50 CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.