Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

De Culturele Coalitie X Het Ketelhuis

De Culturele Coalitie X Het Ketelhuis
Gratis met CJP
Gratis voorpremiere van If the Sun Explodes

Voor De Culturele Coalitie organiseren we in samenwerking met Het Ketelhuis een exclusieve voorpremiere van If the Sun Explodes.

De verliefde twintigers Philippe (Egbert Jan Weeber) en Yara (Wies Fest) trekken er zonder plan maar mét rugzak en tentje op uit. De wereld ligt aan hun voeten. High on life struinen ze door uitgestrekte weilanden en voeren ze gesprekken bij zelfgemaakte kampvuurtjes. Maar ondanks de minimale bagage zijn het vooral de persoonlijkheden die steeds zwaarder lijken te wegen tijdens de trip. Philippe is een vrijgevochten hipster-hippie op zoek naar avontuur, Yara staat stiekem wel open voor een burgerlijk bestaan - met bakfiets. De relatie van de twee wordt flink op de proef gesteld in deze dromerige roadmovie vol herkenbare twintigerdilemma’s.

Op 21 februari om 21.00 gaat If the Sun Explodes speciaal voor CJP’ers in voorpremière in het Ketelhuis, inclusief Q&A met regisseur Hanna van Niekerk en Egbert Jan Weeber. Gratis! Geen rugzak, tent of een lastige persoonlijkheid nodig.

Mail van te voren je naam en CJP-nummer naar lilian@cjp.nl om je aan te melden. Niet-CJP’ers bemachtigen een kaartje via de website van Het Ketelhuis en betalen € 10,-.

CJP helpt je de verkiezingstijd door: cultuur scherpt je blik, laat je soms net even anders kijken of bevestigt wat je altijd al dacht. Zes weken lang is er een toffe programmering en kan je de CJP-pas ook twee maanden gratis proberen. Bouw je mee aan de Culturele Coalitie?  

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Het Ketelhuis
€ 1,- CJP-korting

Het Ketelhuis

Samen met CJP naar één van de tofste bioscopen van Amsterdam

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Of je nou in Zwolle of Delft woont; deze bioscoopketen is overal