Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

CJP x ADE: Diversity on the dancefloor

CJP x ADE: Diversity on the dancefloor
Gratis met CJP
Hoe maken we de dancescene meer inclusief?

CJP doet ADE! Tijdens Amsterdam Dance Event hosten we onze eigen paneltalk in het nieuwe kantoor van CJP + borrel en dj-set.

Ieder jaar wordt hetzelfde probleem besproken op ADE: het gemis aan diversiteit op de dansvloer. Er verandert langzaam iets, maar nog steeds staan de meeste festivalposters en clubprogrammeringen vol met witte hetero mannen. Hoe verander je hier iets aan en maak je de dancescene meer inclusief? Tijdens deze paneltalk bespreken we dit vraagstuk: niet om dit wéér te signaleren, maar om er iets aan te doen.

Dat doen we met Sven Bijma (Spielraum), Bram Owusu (Garage Noord), Sophia Seawell (Mama Cash) en Leslie & Maxien (DRKNGHTS Collective). Sven is een van de organisatoren van queer clubnacht Spielraum. Bram is mede-programmeur van de Amsterdamse club Garage Noord. Leslie & Maxien maken deel uit van het dj-collectief DRKNGHTS en draaiden al op Wildeburg, Catch en Best Kept Secret. Sophia Seawell is een schrijver-onderzoeker & dj die zich inzet voor SexMatters, een stichting die workshops over gender, consent en seksualiteit geeft aan jongeren en clubs en poppodia workshops geeft over inclusiviteit en veiligheid. Host van dit panel is Fatima Warsame. Fatima werkte al voor RTL Nieuws, VICE en Het Parool en nu is ze een van de gezichten van Yung DWDD

Wil je hierbij zijn? Je kunt je gratis aanmelden. Klik op de blauwe button en reserveer jouw ticket voor de paneltalk + borrel op woensdag 16 oktober. Let op: dit is een besloten event en we hebben maar beperkt plekken, dus je komt alleen binnen als je op de gastenlijst staat en vol = vol. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

Poppodium Metropool
Tijdelijk gesloten CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.