Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: workshop animatie @ KLIK!

CJP Exclusief: workshop animatie @ KLIK!
€15,- met CJP
Stop in the name of motion

In een buitenwijk van je bureau leven drie potloden onder erbarmelijke omstandigheden. Iedere donderdag komen vier gummetjes en hun paperclipbaas langs om de huur te innen voor hun veel te kleine lade. De harteloze kantoorartikelen verhogen de prijs iedere maand. Op een herfstachtige donderdag kan het jongste potlood van de familie het niet meer aanzien en boort hij zich in één van de gummetjes. 

Dit zou zomaar het script van jouw nieuwe stop-motion film kunnen zijn. We horen je denken: stop-motion, is dat niet hartstikke moeilijk? Nee joh! Je leert de fijne kneepjes van het vak tijdens een toffe workshop op het KLIK! Amsterdam Animation Festival. Het enige wat je hoeft mee te nemen, is je smartphone en een oplader. Tijdens de workshop ga je met schrijfwaren in de weer en maak je je eigen oogstrelende animatie. Pak na afloop gelijk de Animated Shorts 5 mee op KLIK! en zie je eigen stop-motion creatie op het grote doek! 

CJP’ers betalen maar € 15,- voor deze exclusieve workshop. Daarna kijk je ook één van de filmprogramma's van KLIK!: Animated Shorts 5. Let op: er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen.   

Check: onze videoredactie heeft al even geoefend.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Of je nou in Zwolle of Delft woont; deze bioscoopketen is overal

Filmhuis Den Haag
€ 1,50 CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad