Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: Watskeburt?! - de musical (UITVERKOCHT)

CJP Exclusief: Watskeburt?! - de musical (UITVERKOCHT)
€ 10,- met CJP
Je weet niet watskeburt

CJP Exclusief: Watskeburt!? - De Musical is UITVERKOCHT.

Alles wat De Jeugd van Tegenwoordig aanraakt verandert in goud. Het begon allemaal in 2005 met Watskeburt?!, waarna de gekte al snel uitbrak. Ze produceerden hit na hit. Kakt een feestje in? Draai Sterrenstof. Onderweg naar Lloret de Mar? Beuk Get Spanish door je speakers. Verliefd (op elke letter)? Tijd voor Manon.

De hits van De Jeugd zijn geschikt voor heel veel situaties. Zelfs voor poppenkasttheater. Daarom trekken de poppenversies van Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo de komende maanden langs theaters in Nederland. Samen met Manon gaan zij op zoek naar hun vriend Bas Bron. Tijdens CJP Exclusief ben je bij dit ‘anarchistische hiphopsprookje voor volwassenen’. Je ziet de voorstelling vanaf een mooie plek in de zaal, krijgt een inleiding van de regisseur en scriptschrijver én gaat na een drankje met een goodiebag naar huis.

Ben jij benieuwd naar deze theatertrip met De Jeugd van Tegenwoordig? Koop dan nu voor € 10,- per kaart een ticket voor jou en een vriend(in). CJP Exclusief vindt plaats op 19 december in De Meervaart in Amsterdam.

Het programma: 

19.30 Inleiding door scriptschrijver Lucas de Waard en poppenspelcoach Jogchem Jalink.

20.15 Start voorstelling

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Meervaart
25% CJP-korting

Meervaart

Cabaret, toneel of opera, met CJP krijg je het voor minder, voilà.

DOPE
tot € 5,- CJP-korting

DOPE

Voorstelling over de dilemma's rondom drugsgebruik

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.