Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: voorpremière Broers @ Het Ketelhuis

CJP Exclusief: voorpremière Broers @ Het Ketelhuis
Gratis met CJP
Gratis met je +1 naar de film

Rozen verwelken, schepen vergaan, maar de hechte band met je broer blijft altijd bestaan. Zelfs als de verschillen tussen jou en je broer tijdens een roadtrip naar Frankrijk pijnlijk duidelijk worden.

In de nieuwe speelfilm ‘Broers’ vertrekken Lukas (Jonas Smulders) en zijn oudere broer Alexander (Niels Gomperts, Penoza) op een spontane roadtrip naar het Zuiden. Wat begint als een groot avontuur eindigt in een heuse vete waarbij de broers lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. 

Op 28 mei om 11:00 gaan CJP’ers gratis en voor niks naar de speciale voorpremière van Broers in het Ketelhuis én mogen ook nog gratis een introducé meenemen. Nóg leuker: na de film beantwoordt maker van de film, Bram Schouw, al jullie brandende vragen in een Q&A.

Aanmelden doe je heel simpel door een email met je naam, CJP-nummer en aantal kaarten te sturen naar lilian@cjp.nl. Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Het Ketelhuis
€ 1,- CJP-korting

Het Ketelhuis

Samen met CJP naar één van de tofste bioscopen van Amsterdam

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
tot € 2,- CJP-korting

Pathé

Of je nou in Zwolle of Delft woont; deze bioscoopketen is overal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.