Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: Toneelgroep Amsterdam

CJP Exclusief: Toneelgroep Amsterdam
€ 25,- met CJP
Een lange dagreis naar de nacht

Vier zwarte schapen in één familie. 

Elke familie heeft een zwart schaap, maar soms bestaat een gezin alléén maar uit zwarte schapen. In Lange dagreis naar de nacht van Toneelgroep Amsterdam volgen we een dag uit het leven van de familie Tyrone: een morfineverslaafde moeder, een vader die het verleden niet kan laten rusten, een alcoholverslaafde zoon en een zoon die aan tuberculose lijdt. De enige manier om te overleven in zo’n familie, is om alles vakkundig onder het tapijt te schuiven. Deze klassieker van Eugene O’Neill is zo pijnlijk autobiografisch, dat de tekst pas na zijn dood mocht worden vrijgegeven.

Regisseur Ivo van den Hove vindt O’Neill de Amerikaanse Shakespeare en liet de familie Tyrone herleven met steengoede acteurs (Gijs Scholten van Aschat, Ramsey Nasr, Roeland Fernhout, Marieke Heebink). Met je CJP-pas zit je op 10 december met € 8,- korting op de eerste rij, inclusief bier en bitterballen in de pauze. Voor dezelfde prijs kun je ook nog een familielid meenemen, als je durft. 

Klik op de link hieronder, selecteer een stoel van de 1e rang en klik op 'CJP Exclusief' om je kaarten te kopen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Stadsschouwburg Amsterdam
€ 5,- CJP-korting

Stadsschouwburg Amsterdam

Theater met diepgang in hartje Amsterdam

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.