Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: The Bodyguard (UITVERKOCHT)

CJP Exclusief: The Bodyguard (UITVERKOCHT)
€ 45,- met CJP
Voel nog meer heat in Utrecht

Je kon the heat in Het Beatrixtheater al voelen met flinke CJP-korting, maar nu doen we er nog een schepje bovenop. De musical over de verboden liefde tussen superster Rachel Marron en haar bodyguard Frank Farmer zie je met CJP Exclusief vanaf de eerste rang. Neem ook je eigen CJP-pasloze lijfwacht (of vriend/vriendin) mee mét korting, dan kunnen jullie na de voorstelling backstage rondsnuffelen om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Hits als I Will Always Love You en I Wanna Dance With Somebody vliegen je om de oren. Deze iconische nummers worden gezongen in de originele, Engelstalige versie. Zwaai je armen in de lucht, zing uit volle borst mee en wie weet word jij vanaf je eerste rangsstoel wel gescout als de Diana Ross van de nieuwe generatie.

Met CJP Exclusief op 20 oktober zie je The Bodyguard, krijg je na de voorstelling een rondleiding achter de schermen én een drankje in de pauze, voor € 45,-. Je kunt max. twee tickets per CJP-pas bestellen. In de week voor de voorstelling ontvang je nog een e-mail met het precieze programma. 

CJP Exclusief: The Bodyguard is UITVERKOCHT.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Beatrix Theater
Korting met CJP

Beatrix Theater

De beste musicals zie je in Utrecht

The Bodyguard
50% korting met CJP

The Bodyguard

Feel the heat in Utrecht

Carré
50% CJP-korting

Carré

Speciale actie rondom Hans Klok in Carré