Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: Soldaat van Oranje - De Musical (UITVERKOCHT)

CJP Exclusief: Soldaat van Oranje - De Musical (UITVERKOCHT)
€ 54,- met CJP
Soldaat in de rondte

Soldaat van Oranje – De Musical draait inmiddels langer dan de Tweede Wereldoorlog geduurd heeft en is zelfs de langstlopende voorstelling in de Nederlandse theatergeschiedenis. Met een beetje mazzel kunnen je kleinkinderen ‘m dus ook nog zien.

Heb je de afgelopen zes jaar van je leven volledig vergooid en nog steeds geen bezoekje gebracht aan Soldaat van Oranje – De Musical? Of wil je gewoon nóg een keer? Met CJP Exclusief scoor je niet alleen een kaartje voor € 54,-, maar krijg je ook nog eens een kijkje achter de schermen. Dat is een vette aanrader, want met een draaiende theaterzaal gebeurt er heel wat backstage. Grijp nu je kans! Aan al het goede komt ooit een einde.

Programma
20.00 Aanvang
21.30 Pauze
23.25 Einde voorstelling
23.35 Start rondleiding
CJP'ers verzamelen in de theaterfoyer naast de ingang van de theaterzaal. De rondleiding duurt max. 30 minuten. Houd er rekening mee dat er na de rondleiding geen openbaar vervoer meer gaat.

Op 18 mei ben je welkom voor CJP Exclusief in TheaterHangaar in Katwijk. Met je CJP-pas krijg je € 15,- korting op een 1e rangskaartje en je bestelt maximaal 2 tickets per CJP-pas.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

De langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.