Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: Soldaat van Oranje - De Musical (UITVERKOCHT)

CJP Exclusief: Soldaat van Oranje - De Musical (UITVERKOCHT)
€ 54,- met CJP
Draaiende theaterervaring

De musical naar het waargebeurde verhaal van oorlogsheld Erik Hazelhoff Roelfzema. Het gaat over de Leidse student Erik, die samen met zijn vrienden een onbezorgd studentenleven – studeren, zuipen en feesten – leidt. Dan vallen de Duitsers in 1940 Nederland binnen. Ineens zijn vriendschap en liefde niet meer zo vanzelfsprekend. De jongens worstelen met levensbepalende keuzes: kies je voor de vijand, het volk of doe je alsof er niets aan de hand is? Soldaat van Oranje - De Musical is een indrukwekkend verhaal over een van de grootste verzetshelden van Nederland, met adembenemende achtervolgingen en een spectaculair luchtgevecht. Dat alles op een draaiende tribune; je zou er bijna tureluurs van worden.

Benieuwd? CJP verzorgt een exclusieve avond: de voorstelling Soldaat van Oranje - De Musical én een rondleiding backstage. Superindrukwekkend; zo dichtbij zag je dit grootse decor nog nooit. 

CJP Exclusief vindt plaats op 23 februari in Theaterhangaar te Katwijk. Met je pas krijg je € 15,- CJP-korting op een 1e rangsticket voor jou en een vriend(in). Deze editie is uitverkocht.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

De langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.