Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: Prins

CJP Exclusief: Prins
Gratis met CJP
Exclusief voor CJP'ers: gratis naar de voorpremière van Prins

Vrouwen, familie, liefde, geld en criminaliteit, nog meer liefde en nog meer geld. Waar kies je als zeventienjarige voor en wat wordt je opgedrongen? Ayoub woont in Amsterdam-Noord en komt al deze verleidingen tegen. Als dat nog niet genoeg is, ook een paarse Lamborghini met een zware crimineel als eigenaar.

Wie ga je zien in de film: grote en kleine rappers als Vjèze Fur en Lil' Kleine. Daarnaast spelen actrice Sigrid ten Napel (Alleen Maar Nette Mensen) en Elsie de Brauw (Tussenstand) ook in de film.  

Verwacht een soort Scarface meets Drive, maar dan in Amsterdam-Noord. Sam de Jong heeft de film geregisseerd en is nog maar 28! Hij is bekend van de korte films Magnesium (won veel prijzen en was bovendien een Vimeo Staff Pick) en Marc Jacobs. De laatste gaat over de Nederlandse straatcultuur en die cultuur komt ook naar voren in Prins. Daarnaast heeft VICE de film samen met 100% Halal geproduceerd.

Alleen al toen we hoorden dat VICE deze film produceert waren wij nieuwsgierig, maar ook naar het acteertalent van de rappers wekte interesse. Of zullen ze alleen maar met hun armen over elkaar staan? Ach, zelfs dat wil je zien. 

En als CJP'er kan dat gratis! Op 14 juni kun jij om 11.00 naar de exclusieve voorpremière in Het Ketelhuis. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 140 man zitten. Ook benieuwd naar de jonge regisseur? Er is na de film de mogelijkheid om hem vragen te stellen.

Aanmelden
Vanaf 5 mei (10.00 uur) kun jij je gratis kaart claimen voor CJP Exclusief: Prins. Stuur een mail naar info@justentertainment.nl o.v.v. CJP voorpremière Prins. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer en CJP-nummer (1 vrijkaart per CJP-pas).

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Het Ketelhuis
€ 1,- CJP-korting

Het Ketelhuis

De kantine van de Nederlandse film

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 6,- met CJP

Pathé

Alleen nu € 6,- voor een ticket

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.