Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief @ Oerol

CJP Exclusief @ Oerol
€ 119,- met CJP
Op je gemakje naar Oerol

Win kaarten voor Oerol met CJP's Festivalactie. Jij en je vrienden kunnen meedoen t/m 27 april.

Stel je voor: een seizoen lang moet je binnen blijven. Je krijgt netjes eten, drinken en Netflix, maar naar buiten mag je niet. Dan, na ellenlange donkere en saaie weken, zwaaien de deuren open en prikt het zonlicht in je open. Met stramme benen ren je naar buiten, de vrijheid tegemoet! Dat is Oerol.

Nou ja, Oerol is natuurlijk hét theaterfestival van Nederland, maar het is ook een Terschellings gebruik. Vroeger werd in het voorjaar het vee naar buiten gelaten na een lange periode op stal. De dieren graasden dan ‘overal’ op het eiland, ‘oerol’ op z’n Terschellings. Precies dat gevoel krijg je als je over het eiland struint, op weg naar weer een voorstelling op locatie. Tijdens Oerol zie je ‘oerol’ de meest uiteenlopende kunstvormen, van theatervoorstellingen aan zee tot intiem muziektheater in de open lucht .

Je kunt een midweek (12 t/m 15 juni) of een weekend (16 t/m 18 juni) voor €119,- naar Oerol met hét CJP-pakket. Da's je entreebandje, boottocht, fiets, campingplek én twee theatertickets. Je kan per CJP-pas 2 pakketten kopen. Wees er snel bij, het aantal plekken is beperkt!

koop hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

In Amsterdam op het laatste moment naar toptheater? Dat kan.

Rotterdamse Schouwburg
Tot € 11,- CJP-korting

Rotterdamse Schouwburg

Theatraal Rotterdam krijg je voor nop met je favoriete blauwe pas