Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief @ Oerol (uitverkocht)

CJP Exclusief @ Oerol (uitverkocht)
€ 119,- met CJP
Op je gemakje naar Oerol

Stel je voor: een seizoen lang moet je binnen blijven. Je krijgt netjes eten, drinken en Netflix, maar naar buiten mag je niet. Dan, na ellenlange donkere en saaie weken, zwaaien de deuren open en prikt het zonlicht in je open. Met stramme benen ren je naar buiten, de vrijheid tegemoet! Dat is Oerol.

Nou ja, Oerol is natuurlijk hét theaterfestival van Nederland, maar het is ook een Terschellings gebruik. Vroeger werd in het voorjaar het vee naar buiten gelaten na een lange periode op stal. De dieren graasden dan ‘overal’ op het eiland, ‘oerol’ op z’n Terschellings. Precies dat gevoel krijg je als je over het eiland struint, op weg naar weer een voorstelling op locatie. Tijdens Oerol zie je ‘oerol’ de meest uiteenlopende kunstvormen, van theatervoorstellingen aan zee tot intiem muziektheater in de open lucht .

Je kunt een midweek (12 t/m 15 juni) of een weekend (15 t/m 18 juni) voor €119,- naar Oerol met hét CJP-pakket. Da's je entreebandje, boottocht, fiets, campingplek én twee theatertickets. Je kan per CJP-pas 2 pakketten kopen. Wees er snel bij, het aantal plekken is beperkt!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

In Amsterdam op het laatste moment naar toptheater? Dat kan.

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

De langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis