Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: Nacht van de Poëzie

CJP Exclusief: Nacht van de Poëzie
Gratis met CJP
Geef mij stilte en ik zal de nacht trotseren

Shakespeare schreef ooit: ‘Oh nacht. Oh eindeloze nacht. Wat kruipt de tijd. Waar blijft de dag?’. Het moge duidelijk zijn dat hij nog nooit de Nacht van de Poëzie heeft bezocht, want wie de zalen van TivoliVredenburg betreedt op 17 september, wil ongetwijfeld dat de dageraad voor eeuwig uitblijft.

Wij snappen dat en daarom kun je met CJP Exclusief niet alleen genieten van alles wat De Nacht zelf te bieden heeft, je kunt ook, voordat de dichters het podium betreden, de poëtische sferen backstage in TivoliVredenburg al beproeven met niemand minder dan dichter én schrijfster Ellen Deckwitz (Olijven moet je leren lezen).

De rondleiding duurt van 18:15 tot 19:15 en is gratis voor CJP-leden. Een introducé mag mee voor maar € 5,-. Je moet uiteraard wel een kaartje hebben voor de Nacht van de Poëzie (€ 24,50 met CJP-korting).

Dus: wil jij meer weten over De Nacht en prangende vragen over de dichtkunst beantwoord krijgen? Reserveer dan nu een plekje met een klik op de blauwe knop.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.