Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief @ Go Short 2017

CJP Exclusief @ Go Short 2017
€ 8,50 met CJP
Duik in de wereld van de korte film

In 2020 moet-ie verschijnen, de langste film ooit. Ambiancé is een hele zit: de film duurt 720 uur. Ja, dat zijn dertig dagen. Het kijken van de trailer neemt al zeven uur in beslag. Hopelijk zit er wel een pauze in.

Als je niet zoveel tijd hebt en sowieso niet houdt van ellenlange films, is er Go Short. Dit filmfestival in Nijmegen vertoont louter shorts. Handig als je een korte aandachtspanne hebt, maar eigenlijk voor iedereen de moeite waard. Korte films zijn fris, eigenzinnig en experimenteel. Aanstormende filmtalenten kunnen zich tonen en gevestigde namen krijgen de kans eens iets anders te doen. Online vind je tegenwoordig ongelofelijk veel van deze films; gelukkig is Go Short er om het kaf van het koren te scheiden. Bij CJP Exclusief zie je onze favorieten van het festival, mét inleiding, bier en bitterballen. Op het programma staan dit jaar:

  • Analysis Paralysis
  • In Kropsdam is iedereen gelukkig + Q&A
  • Forest of Echoes
  • A brief history of Princess X

Benieuwd? Kijk hier voor de trailers.

Wil jij daarbij zijn? Op 6 april kun je voor CJP Exclusief terecht in LUX in Nijmegen. van 18.30 tot 20.00. Met een CJP-pas betaal je € 8,50, zonder CJP-pas € 12,50.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
Tot € 2,- CJP-korting

Pathé

Tot € 2,- korting

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.