Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: Foam | workshop fotografie

CJP Exclusief: Foam | workshop fotografie
€ 25,- met CJP
Speciaal voor CJP'ers: een workshop portretfotografie bij Foam

Dat jij een toptalent bent, staat natuurlijk vast. Maar ook als het creatieve bloed al door je aderen stroomt, is het leuk en interessant om een goede workshop te volgen. Waar beter dat te doen dan in Foam? In dit Amsterdamse fotografiemuseum krijg je sowieso altijd € 4,25 korting met je pas, waarmee je de mooiste expo's kunt bewonderen. Van jong talent én van gevestigde namen.

Foam organiseert nu fotografieworkshops speciaal voor CJP'ers. Normaal gesproken betaal je daar € 50,- voor, maar deze CJP Exclusief kost slechts € 25,-.

Als (amateur)fotograaf leer je hier hoe je een mooi, bijzonder portret in beeld brengt. Eerst krijg je een rondleiding bij de huidige tentoonstelling en een korte introductie op het genre portretfotografie. Vervolgens ga je zelf aan de slag, onder begeleiding van een ervaren docent. Maak je niet druk als je nog niet zoveel (technische) kennis hebt; ook dan kun je de workshop prima volgen. Je krijgt van Foam een prachtige digitale compact camera van Olympus te leen,  maar kunt ook je eigen exemplaar meenemen. Wacht niet te lang met aanmelden, deze workshops zitten altijd snel vol. Mocht er een meesterwerk uit voortkomen, zien we dat natuurlijk graag verschijnen op onze Facebook- of Twitteraccount. Succes!

Data

  • 19 november 

Reserveren voor deze workshop kan (tot vijf dagen voor aanvang) via educatie@foam.org / 020-5516500. De workshop duurt van 11.00 tot 13.30.

Schrijf je hier in Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Foam Fotografiemuseum Amsterdam
€ 4,- CJP-korting

Foam Fotografiemuseum Amsterdam

Werk van wereldberoemde fotografen en jonge talenten, je ziet ze in Foam.

Groninger Museum
€ 3,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting