Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: Een dag in 't jaar

CJP Exclusief: Een dag in 't jaar
Gratis met CJP
Gratis buiten film kijken aan het IJ

Buiten film kijken heeft iets idyllisch. CJP weet dat als geen ander en heeft met CJP Exclusief: Een dag in ’t jaar dan ook een dromerige film te pakken. Deze draait vanaf 27 augustus in de bioscoop, maar jij CJP’er kunt ‘m op dinsdag 25 augustus al zien bij café Pllek, aan het IJ.

Een dag in ’t jaar begint met Misha, Seb en Yvonne die op een Amsterdams huisfeestje het nieuwe jaar in knallen. Misschien voorspel je nu een partyverhaal á la The Hangover, maar de film neemt een vrij trieste wending. Alle drie zijn ze verbonden met één persoon: Twan, die bijna een jaar geleden overleed. Hij was Misha’s broer, Seb’s jeugdvriend en Yvonne’s eerste lover. De drie vrienden dwalen na het feest door de straten, parken en bars van Amsterdam en raken totaal het tijdsbesef kwijt. Ze denken dat ze 24 uur onderweg zijn, maar in het echt is er inmiddels alweer een jaar voorbij gevlogen.

Hoe dan?! Tsja, een beetje fantasie is bij deze film wel op zijn plaats. Regisseur Margot Schaap is erbij om haar filmbaby te introduceren. Misschien kan je haar zelfs wat vragen stellen of gooi je alle charmes in de strijd om een rol in haar volgende film binnen te slepen.  

Wil je hier absoluut bij zijn? Dan moet je een snel reactievermogen en behendige vingers hebben. De eerste veertig CJP’ers claimen gratis een stoel en koptelefoon, die Pllek speciaal voor jullie reserveert. Je mag zelfs een CJP-pasloze vriend of vriendin meenemen! Als het weer zijn kont tegen de krib gooit en de voorpremière niet door kan gaan, nemen wij contact met je op.

Helaas, in aanmerking komen voor een gratis plekje kan niet meer. Alle CJP-stoelen zijn inmiddels bezet! Wil je toch dolgraag naar de voorpremiere? Reserveer dan tegen betaling een plekje via de site van Pllek.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 6,- met CJP

Pathé

Alleen nu € 6,- voor een ticket

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.