Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: de Parade Utrecht

CJP Exclusief: de Parade Utrecht
€ 15,- met CJP
Twee avonden vol theater

De Parade is niet alleen een festival voor geweldig theater. Het is ook nog eens een zelfvoorzienend dorp: compleet met toiletten, beplanting en milieubewuste wooneisen. Een van de locaties van dit reizende dorp is Utrecht en daar valt wat te zien: op 23 èn 30 juli zijn er twee verschillende edities van CJP Exclusief.

Zondag 23 juli (UITVERKOCHT):

19:15 - Rundfunk - Wachtstumsschmerzen
De heren van Rundfunk zijn nog helemaal niet klaar met volwassen worden. In rap tempo vuren ze grappen en slechte dans op het publiek af.

21:30 - Mira van der Lubbe - Maak van je shit een hit
Als blijkt dat Mira het borstkanker-gen draagt, gaat ze niet bij de pakken neerzitten. Het is een meta-theatrale-muzikale one-womanshow over je niet laten kisten door wat er op je pad komt.

Zondag 30 juli (UITVERKOCHT):

19:00 - H.E.A.R. - Afscheidstour 2017
De wereldberoemde band van Alex Klaasen en Henry van Loon stopt. Maar niet voordat ze terugkijken naar de hoogtepunten van hun carrière èn vooruitblikken naar de toekomst.

21:00 - Alida Dors | BackBone - True Colors
Een dansvoorstelling over de ware persoon achter onze online identiteit. De verhalen achter social media worden ontrafeld.

Voor € 15,- geniet je als CJP’er van CJP Exclusief. Je krijgt toegang tot het terrein van de Parade, kaartjes voor de twee voorstellingen op de avond naar keuze, en een gratis drankje. Kies je favoriete aanbod en bestel je pakket door op de blauwe knop te klikken.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

De Parade
€ 4,50 met CJP

De Parade

€ 4,- korting op je toegangsticket

de Parade: Zijn er nog vragen?
Gratis met CJP

de Parade: Zijn er nog vragen?

Onze eigen CJP-talkshow op de Parade

Avondje Parade #1 | Utrecht
€ 17,50 met CJP

Avondje Parade #1 | Utrecht

Alles wat je zoekt in een zomer

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.