Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief @ de Parade | Utrecht

CJP Exclusief @ de Parade | Utrecht
€ 15,- met CJP
Het CJP alles-in-een-pakket

Gutsend van het zweet de ledematen uit je lijf dansen in de Silent Disco. Vervolgens die verbrande calorieën ruimschoots aanvullen bij de poffertjestent. Kijken wie het hoogst kan schommelen in de zweefmolen, én – het allerbelangrijkste – je laven aan te gekke voorstellingen. In knusse tentjes wacht een lading mooie, gekke, ontroerende en gezellige dingen op jou.

CJP Exclusief strijkt neer in elke Parade-stad. Samen met de Parade hebben we weer een prachtig programma samengesteld. Scheelt jouw weer flink wat uitzoekwerk. Je krijgt toegang tot het terrein, twee topvoorstellingen en een drankje. Proost! Check ook de nieuwste aanwinst van de Parade: het Parademuseum, met dit jaar een expo van Nederlands Fotomuseum.

Het programma:

de Theatertroep, Vaudeville
In Vaudeville tref je een circus vol werkloze komediespeler, inclusief dikke Duitsers en dansende dieren. Sketches, slapstick, prologen, dialogen, alles komt voorbij. En, elke avond een andere voorstellling!

PIPS:lab, Aire d'Assevillers
De crisis, wie kent 'm niet. Twee broers, duidelijk geraakt door deze hel, zitten langs de Franse snelweg in hun Volkswagen T3, te ontsnappen aan hun levens. Dan ontmoeten ze Julie.

Per CJP-pas kun je twee CJP Exclusief pakketten à € 15,- kopen. Kan je CJP-pasloze vriend(in) ook mee! Ook een kijkje nemen in het Parademuseum? Upgrade dan je pakket met € 2,50 en je bent binnen!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$discount_amount_extra

Filename: discount/discount_item_highlight_partial.php

Line Number: 79

Soldaat van Oranje - De Musical
Tijdelijk gesloten

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.