Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: dansworkshop van Min Hee Bervoets

CJP Exclusief: dansworkshop van Min Hee Bervoets
€ 15,- met CJP
Leer de sterren van de hemel dansen

Zit jij ook altijd vol bewondering naar de indrukwekkende moves van So You Think You Can Dance deelnemers te kijken? En wil je jouw moderne danstechnieken laten bijspijkeren door een echte pro? Dan hebben wij iets moois voor je geregeld. Volg op 20 juni een dansworkshop van niemand minder dan Min Hee Bervoets, het nieuwste jurylid van SYTYCD.

Hoewel een dansworkshop al heel leuk is, stopt de pret daar niet voor jou, lieve CJP’er. Nadat je jezelf in het zweet hebt gewerkt tijdens Min Hee’s les, kun je de voorstelling Dance Double Date #1 bekijken. Zoals de titel al een beetje weggeeft, gaat het hier om twee voorstellingen in één.

Klinkt dit je allemaal als muziek in de oren? Dat is heel mooi, want als CJP’er kosten zowel de workshop als de voorstelling je maar € 22,50. In totaal! Alleen de workshop volgen kan ook, daar betaal je € 15,- voor. Oh ja, hadden we al gezegd dat er in de workshop maar plek is voor twintig CJP’ers van boven de zestien? En dat je per persoon twee kaarten mag kopen? Nee? Dan bij dezen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.