Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: BODY WORLDS

CJP Exclusief: BODY WORLDS
€ 12,50 met CJP
Kijkje in jezelf

Welkom in de wondere wereld van Dr. Gunther von Hagens. De goede man preserveert menselijke lichamen door hun lichaamssappen te vervangen met kunststoffen. Klinkt als een freaky horrorfilm. Zo één, waar blonde bimbo’s als een kip zonder kop door donkere kelders gaan hollen. Het fascinerende BODY WORLDS is echter heel wat anders. Hier kun je precies zien hoe mensen van binnen in elkaar zitten; van drillerige hersenen tot rooklongen. Bloedstollend interessant en soms een beetje smerig; een piemel in schijfjes doet de mannelijke bezoekers verkrampt naar het kruis grijpen. Alle lichaamsdelen zijn namelijk gedoneerd ten bate van de wetenschap. Van echte mensen dus. Ook die piemelfilet. 

Met CJP Exclusief mag jij na sluitingstijd naar binnen, dus kun op je gemak koekeloeren naar de anatomie van de mens. Vergeet alle plastic organen en plaatjes die je ooit gezien hebt; dit is de real deal. Indrukwekkend en onwijs leerzaam. Op elke verdieping staan gidsen die je de hemd van het lijf kan vragen. Krijg je de bibbers? Borrel ze na afloop weg. Rechtstreeks je spijsverteringskanaal in.  

Normaal kost een kaart voor BODY WORLDS € 20,- maar voor € 12,50 krijg je met CJP Exclusief een toegangskaart, een drankje en ’n hapje, een goodiebag en voor degenen met een sterke maag: je mag aan échte organen voelen. Per CJP-pas mag je twee kaarten kopen. Je CJP-pasloze vriend(in) kan dus mee, voor het geval je van je stokje gaat.

Let op: de online kaartverkoop is gestopt! Kaartjes zijn alleen nog beschikbaar aan de kassa op 20 april. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

BODYWORLDS
20% CJP-korting

BODYWORLDS

Een real life anatomielesje

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.