Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

CJP Exclusief: Amongst Friends

CJP Exclusief: Amongst Friends
€ 5,- met CJP
Filmpje pakken én naborrelen

Culturele events zijn vaak sociale events. Je hobbelt met vreemde mensen door de modder op een festival en sluit vriendschappen voor het leven, of gaat met een vriend(in) naar het museum en praat uitgebreid na bij een kop koffie. Een film kijken is behoorlijk asosciaal. Niet in de hooliganzin van het woord, maar je loopt een zaal in, gaat zitten, kijkt naar de film en smeert 'm weer. 

Amongst Friends brengt daar verandering in. Zij geven iedere derde maandag van de maand een sneak preview in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Rotterdam en Den Haag. Kijk in een gezellige setting een topfilm en doe na afloop nog een biertje in de foyer. Voor CJP'ers wordt 3 oktober in Utrecht én Amsterdam een exclusieve Amongst CJP-friends georganiseerd; je raadt het al, een screening exclusief voor CJP'ers. Jij en je vrienden zijn bij deze uitgenodigd!

Raden welke top-film je gaat zien? Meld je aan voor het FB-event en raad mee. We geven elke week een tip.

Voor € 5,- zit jij als CJP'er voor het grote, witte doek en voor € 7,- kan een CJP-pasloze vriend(in) met je mee. In Utrecht moet je daarvoor in het Louis Hartlooper Complex zijn en de Amsterdammers kunnen terecht in Het Ketelhuis. 

Koop hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Louis Hartlooper Complex
€ 2,- CJP-korting

Louis Hartlooper Complex

Het neusje van de zalm op filmgebied

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Of je nou in Zwolle of Delft woont; deze bioscoopketen is overal