Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

Cabaret workshop met Johan Goossens

Cabaret workshop met Johan Goossens
€12,50 met CJP
Wannabe grappenmakers opgelet

Hoe maak je dé perfecte grap? Dat is een vraag waar cabaretiers zich al decennia over buigen, met wisselend succes. Sommige grappen vallen namelijk ge-wel-dig, andere grappen slaan dan weer helemaal dood. Waar zit dat 'm in? En kun jij dat ook? Dat leer je bij een workshop cabaret speciaal voor CJP'ers in Theater Bellevue. Of je nu ambitie hebt cabaretier te worden of de magie van de grap wil begrijpen: tijdens deze workshop ga je aan de slag met je eigen anekdotes en vorm je die om tot een hilarische conference. Dat allemaal onder de bezielende leiding van cabaretier Johan Goossens. Johan maakt al bijna 15 jaar professioneel grappen en maakte meerdere voorstellingen; daarnaast zag je hem dit jaar in Wie is de Mol?

Als CJP-lid betaal je voor de workshop 12,50. Er kunnen maximaal 2 tickets worden gekocht per CJP-pas. Wil je ook de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival bijwonen? Dat kan! Een combi-ticket voor de workshop cabaret en een bezoek aan het Amsterdams Kleinkunst Festival is 20,- voor CJP-leden. Bestel je tickets via de blauwe knop.

Koop tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Theater Bellevue
Tot € 2,50 CJP-korting

Theater Bellevue

Een avondje theater kost je hier ouderwets weinig

Let's Play
€ 5,- korting met CJP

Let's Play

Theatervoorstelling over de rol van games in ons leven

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.