Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar CJP events-overzicht

Alles-in-een-pakket voor Amsterdam Fringe Festival

Alles-in-een-pakket voor Amsterdam Fringe Festival
€ 17,50 met CJP
Het CJP verwen-pakket

Roze ballonnen vullen de stad en dat betekent: Fringe is weer terug. om een prettige chaos te maken. Noord, oost, zuid, west: heel Amsterdam doet eraan mee. Dat dit een minder bekend festival is wil niet zeggen dat het onopvallend is. Integendeel. Die rare vogels in dierenkostuums die je net zag rondlopen? Fringe. De kleurrijke parade met vrolijk verkleedde mensen? Fringe. Hier wil je sowieso bij zijn.

We hebben een paar van de grappigste, meest unieke en wildste voorstellingen voor je uitgekozen. Twee van deze combineer je samen op een dag, in een CJP-pakket, voor € 17,50 (inclusief een drankje bij de Brakke Grond). Per CJP-pas mag je twee pakketten bestellen.

8  & 15 september

Booi Kluiving – Plastic
Door liefdesverdriet ga je soms best raar denken. Zo vindt Booi troost in de natuurlijke vergankelijkheid der dingen. Van plastic bijvoorbeeld, maar ook van de aarde zelf. Waarom zouden we iets wat tijdelijk blijkt te zijn, eeuwig willen laten leven? 

Club Gewalt – Club Club Gewalt 5.0 Punk
'T is een drukte van jewelste en muziekgroep Club Gewalt gaat helemaal los. Dertig minuten non-stop. En daarna even tien minuten pauze. Dans tot middernacht in de club en spring op de eclectische punk sounds van Club Gewalt.

9 & 16 september

Performance Kollektiv Pony Camp – Don’t Worry Be Yoncé
Sterk, sexy, sportief, een glanzende carrière en nu ook nog eens happy moeder van drie… Hoe haalt Beyoncé het voor elkaar om alles wat ze onderneemt zo perfect te doen? Deze lecture performance helpt je om net zo succesvol en sterk in het leven te staan als Queen B

Club Gewalt – Club Club Gewalt 5.0 Punk
Ja, we gaan het natuurlijk niet twee keer uitleggen, scroll maar naar boven ;)

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

In Amsterdam op het laatste moment naar toptheater? Dat kan.

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

De langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis