MALELIONS KERST 13

Zo trakteer jij jezelf eens

22 december 2021

1 min leestijd

Nienke

De feestdagen zijn voor chillen, samenzijn met familie en vrienden en.... cadeautjes! Misschien heb je al wat gekocht voor je moeder, vader en oma, maar wanneer heb jij jezelf voor het laatst getrakteerd? Wij geven 4 tips waarmee jij jezelf eens kan verwennen.

Een nieuwe skincare routine

Nu we weer thuiszitten heb je ineens weer uren de tijd om voor de spiegel te staan en je te verdiepen in skincare. Welke scrub past het beste bij jouw huid? Moet je nou eerst een toner gebruiken of beginnen met make-up remover? Om je een beetje wegwijs te maken in de beauty- en skincarejungle vind je op LookFantastic niet alleen uitleg en tips bij alle artikelen, maar ook duizenden producten (zoals moisturizers, maskers en mascara's) die je helpen om jouw winterhuid weer op te peppen en jezelf te laten stralen. Scoor ze in de grote Winter Sale!

👉 Kijk verder bij LookFantastic

De meest comfortabele sportoutfit

Helaas zit een tripje naar de sportschool er even niet in, maar dat hoeft niet te betekenen dat jij niet meer kan sporten. Een rondje hardlopen, oefeningen doen in het park met je beste vriend(in), een online lesje volgen: het kan allemaal nog. Sporten wordt natuurlijk nog leuker in een goede outfit. Bij Fashion2000 weten ze dat al een hele tijd. Naast het grote aanbod scoor je bij de webshop nu ook nieuwe trainingspakken van Malelions en Black Bananas. Daar kan je trouwens ook gewoon heel lekker mee op de bank of in bed chillen.

👉 Kijk verder bij Fashion2000

Een strakke garderobe voor het nieuwe jaar

2022: new year, new you! Bij een nieuwe jij hoort ook een nieuwe garderobe. Nu de winkels dicht zijn, ben je weer op het online shoppen aangewezen. Geen zin om duizenden webshops door te zoeken? Bij BestSecret hebben ze alles. BestSecret is een exclusieve members-only online fashion community, waar je meer dan 3000 premium merken kunt shoppen met heel veel voordeel (soms wel tot 80% korting!). Normaal gesproken kan je alleen lid worden als je door iemand wordt uitgenodigd, maar als CJP'er krijg je (uiteraard) directe toegang.

👉 Kijk verder bij BestSecret

De warmste winterjas voor de koude maanden

Weet je nog dat we afgelopen jaar ineens allemaal op het ijs stonden en door de sneeuw moesten schuifelen? Grote kans dat dit er snel weer aankomt. En dan wil jij natuurlijk naar buiten! Een warme winterjas en snowboots zijn dan wel handig. Nog niet in huis? Bij Perry hebben ze nu de beste winterdeals: jassen, skikleding en -accessoires, schaatsen (altijd blijven dromen) en dat allemaal met korting en in de sale.

👉 Kijk verder bij Perry

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina