Flix Bus Tif 41
Lifestyle & Gadgets

Weekendje weg? Tips voor leuke steden met FlixBus

23 september 2022

1 min leestijd

Nicole Aalbers

Ontdek de mooiste plekken van Europa met FlixBus. Gun jezelf een budgetproof stedentrip met 15% extra CJP-korting. Je kunt hier je unieke code aanvragen en boek je reis via de FlixBus app. Wij tippen voor nu alvast wat mooie plekken voor een weekendje weg met de FlixBus.

Antwerpen weekendje weg korting CJP flixbus


Goedkoop naar Antwerpen
Krap bij kas en toch toegeven aan je reisluchtige gevoelens? Binnen no time zit je op een terras aan de Schelde! In de oude binnenstad ontdek je naast alle winkels en clubs ook al het culturele moois wat Antwerpen te bieden heeft.

Parijs weekendje weg CJP korting Flixbus

Neem de nachtbus naar Parijs
Ontwaak in een van de meest romantische steden van Europa met de speciale nachtbussen van FlixBus. Het voordeel van ‘s avonds vertrekken is dat je vervolgens nog een hele dag kan rondstruinen in het Louvre. Of reis met FlixBus goedkoop en ontspannen naar Disneyland Parijs!

Essen korting CJP weekendje weg flixbus


Ga naar de kerstmarkt in Essen
Ontdek deze winter de Internationaler Weihnachtsmarkt in Essen. Naast Glühwein en chocolademelk is er rijkdom aan culinaire ervaringen met kraampjes van over de hele wereld. Met 450.000 lichtjes is deze kerstmarkt het allerleukst om ‘s avonds te beleven.

Lissabon korting flixbus CJP

Bezoek Lissabon én Porto
Je kan de FlixBus óók gebruiken om maar liefst twee mooie vakantiebestemmingen te bezoeken. Zo kan je een lekker lang weekend weg naar Porto én Lissabon via een simpele verbinding met de FlixBus. Zo combineer je tijdens deze trip zowel strand als cultuur met elkaar.

Reis door heel Europa met 15% korting!

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina