Cultural Friday 1

Dit kun je doen met je CJP

13 september 2022

1 min leestijd

Nicole Aalbers

Met CJP zie je eindeloos veel leuke dingen, bekijk je de nieuwste films in de bios, scoor je toffe spullen bij je favoriete merken en kan je naar allerlei interessante culturele evenementen. En dat allemaal met lekkere kortingen en véél voordeel. Wij zetten alvast 5 topkortingen voor je op een rij.

RetroFuture Eindhoven


Hallo tijdreizigers, welkom in de toekomst van gisteren!

Hoe ziet de wereld eruit over 5 jaar, 50 jaar of zelfs 1000 jaar? Wat ga je later doen, waar zul je straks wonen? Hoe reis je, wat voor werk heb je? Kom naar RetroFuture in het iconische Evoluon in Eindhoven. Een verbazingwekkende tentoonstelling over de eeuwige toekomstdromen van de mensheid. Met € 9,50 CJP-korting!

Meer info

Banksy walhalla

Kom een blik werpen op kunst die normaal gesproken verscholen blijft. Naast Banksy en Andy Warhol heeft het Moco werken van Icy & Sot, Keith Haring, JR en Yayoi Kusama. Dus skip een middagje Netflix, cancel je shopplannen en beleef een dag kunst op het Museumplein.

Meer info

Tot 30% voordeel bij Samsung

Naast al het culturele aanbod zorgt CJP ook voor andere exclusieve deals met je favoriete merken. Scoor bijvoorbeeld korting op de nieuwste Galaxy smartphone zoals de S21 Ultra of een 8K QLED TV. Of ga voor een van de overige producten: van smartwatches, tablets en Galaxy Buds Pro tot koelkasten en wasmachines.

Meer info


Kom kijken naar je favoriete artiesten live in het theater

Met CJP krijg je bij verschillende theaters in Nederland dikke kortingen. Zo betaal je met je CJP-pas bijvoorbeeld 25% minder voor een kaartje van YouTube-held Nesim El Ahmadi. Bekijk het hele theateraanbod voor meer leuke cabaretiers of muzikanten.

Meer info

Zie de beste films van dit moment!

Goed nieuws, want als CJP'er ga je nu op maandag voor maar € 9,- naar de film bij Pathé. Plof in de rode stoel, bak popcorn erbij en een drankje om over de kater heen te komen én natuurlijk een lekkere film. Jouw maandag is weer goed!

Meer info

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina