CZDIRECT 1

CZdirect: voordelige zorgverzekering speciaal voor CJP-leden

09 november 2022

1 min leestijd

Nienke

CJP regelt van alles voor je, zoals korting op festivals, film, muziek en meer. Nu helpt CJP je ook aan een voordelige en goede zorgverzekering met gratis extra’s. Want als je lekker in je vel zit geniet je meer van cultuur!

CZdirect heeft scherp geprijsde zorgverzekeringen die goed passen bij jongeren. CZdirect is de voordelige online zorgverzekering van CZ. Met CZdirect krijg je de service en kwaliteit die je mag verwachten van CZ maar dan voor een scherpe prijs. Zo kan je naar elk ziekenhuis in Nederland en kan je op je vakantie appen met een verpleegkundige uit Nederland.

Via CJP krijg je nog extra voordelen bij een aanvullende zorgverzekering van CZdirect. Zoals gratis condooms, gratis anticonceptie en vaccinaties voor het buitenland. Dit zijn voordelen die je niet krijgt via een vergelijker.

Bespaar met CZdirect
De premie voor de basisverzekering van CZdirect is € 128,30 per maand bij een eigen risico van € 385,-. Met een eigen risico van € 885,- betaal je € 108,30 premie per maand

Overstappen naar CZdirect


Bespaartips
Wij werken samen met de Zorgverzekeraar CZdirect om jou te ontzorgen, maar natuurlijk ook om je te helpen besparen. Hierbij een aantal tips:

 • Je kunt zorgtoeslag aanvragen.
  Ook als je thuis woont. Zo kun je elke maand tot € 111,- ontvangen van de overheid. En daarmee een deel van je zorgverzekering betalen. Dan hou je meer geld over voor andere dingen, zoals een bezoekje aan jouw favoriete culturele instelling!

 • Je hebt een eigen risico, dat is verplicht.
  Deze kun je verhogen om korting te krijgen en dus een lager maandbedrag. Ook kun je het bedrag vooraf vooruit betalen zodat je niet ineens voor verrassingen komt te staan.

 • Betalen voor anticonceptie.
  Vanaf je 18e betaal je eigen risico voor anticonceptie. Liever wel een vergoeding? Kies dan een aanvullend pakket.

 • Je kunt nu overstappen en besparen.
  In Nederland zijn er slechts een paar weken per jaar om over te stappen van zorgverzekering. Dat is nu, tot en met 31 december.

 • Je kunt besparen met een hoger eigen risico.
  Het verplicht eigen risico is € 385. Met een hoger eigen risico, krijg je korting op je maandbedrag. Je bespaart tot wel € 20,- per maand bij € 500,- extra vrijwillig eigen risico, maar dan moet je dit bedrag wel kunnen betalen wanneer je zorg nodig hebt.

Overstappen kost maar een paar minuten! En kan tot uiterlijk 31 december 2022.

Meer informatie en overstappen


Alle Nederlanders van 18 jaar en ouder zijn verplicht zelf een zorgverzekering af te sluiten. Doe je dit voor de eerste keer of heb je vragen over wat het beste bij jou past? Vraag dan ook advies aan jouw ouders/verzorgers.

Lees hier meer over waarom CJP kiest voor een samenwerking met CZ.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina