Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Quiz: Is het Mozart of Temptation Island?
04 OKT 2019 • Door Roos Wolthers • Meer blogs over Theater Muziek Lifestyle

Quiz: Is het Mozart of Temptation Island?

Mozart en Temptation Island uit elkaar houden. Klinkt makkelijk, maar dat valt vies tegen. Lukt het jou? Doe onze quiz en kom erachter.

In Mozarts opera Così fan tutte reizen twee koppels naar een luxe vakantieoord. Alles is koek en ei tot de mannen besluiten hun geliefden te onderwerpen aan een ultieme relatietest. Ze vermommen zich en proberen de vrouw van de ander te versieren. Weerstaan de vrouwen de avances van de verleiders of vallen ze voor de complimenten en versiertrucs? Je hoort het al: eigenlijk gewoon Temptation Island, maar dan gezongen. Wij beschrijven zeven gebeurtenissen. Aan jou de taak om te raden of ze uit Temptation Island of uit Mozarts opera komen. 

 

 

Ben jij benieuwd of de vrouwen in Così fan tutte de relatietest zonder kleerscheuren doorstaan? Op 8 oktober kom je erachter, want dan is Così fan tutte te zien in De Nationale Opera. Met CJP kun je voor maar € 25,- naar deze instap-opera.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.