Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Deze week met CJP Weekly: Thirty Seconds to Mars, Operadagen Rotterdam en gratis popcorn bij Pathé
15 MEI 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Film Expo

Deze week met CJP Weekly: Thirty Seconds to Mars, Operadagen Rotterdam en gratis popcorn bij Pathé

Tijdens CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: korting op kaarten voor Thirty Seconds to Mars, voor een tientje naar Operadagen Rotterdam en gratis popcorn bij Pathé.

1. City Sounds: Thirty Seconds to Mars

Jared Leto is rockster én topacteur: hij zingt al bijna 20 jaar de longen uit zijn lijf als frontman van Thirty Seconds to Mars en oogstte veel lof met rollen in films als Suicide Squad, Requiem for a Dream en Dallas Buyers Club. Na vorig jaar de Ziggo Dome kapot gespeeld te hebben, is Thirty Seconds to Mars nu terug voor een show tijdens City Sounds op de NDSM-werf. Tijdens CJP Weekly scoor je € 7,50 korting op een kaartje voor Thirty Seconds to Mars en betaal je nog maar € 42,-. Hier vind je meer informatie.

2. Operadagen Rotterdam 

 Is een schilderij nog wel een schilderij zonder lijst? Is muziek nog wel muziek zonder ritme of melodie? En is opera nog wel opera als je er een lompe beat onder zet? Op de Operadagen Rotterdam worden de grenzen van de opera opgezocht en gaan sommige voorstellingen er dik overheen. Neem bijvoorbeeld Club Gewalt die acht operaraves organiseert. Of Het Vernietigingsfeest waar alles eerst kapot moet voordat er iets nieuws kan ontstaan. Opera was nog nooit zo spannend/gestoord/fascinerend*. Met CJP betaal je maar € 10,- voor een voorstelling. Hier vind je meer informatie. 

3. Gratis popcorn bij Pathé

Haring met uitjes. Bassie & Adriaan. Duo en Penotti. Het één kan niet zonder het ander. Dat is een beetje hetzelfde als met films en popcorn. Daarom zijn we ook zo blij dat je deze week van Pathé een gratis portie popcorn bij je kaartje krijgt. Zeker in een week waarin topfilms als Avengers: Endgame, Pokémon Detective Pikachu en Singel 39 draaien. Naast een portie medium popcorn krijg je ook nog eens € 2,- korting op je bioscoopkaartje. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.