Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Deze week met CJP Weekly: SPRING Utrecht, James Bay en exclusieve rondleiding door het Boijmans
08 MEI 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Theater Expo

Deze week met CJP Weekly: SPRING Utrecht, James Bay en exclusieve rondleiding door het Boijmans

Tijdens CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: voordelig naar theaterfestival SPRING, korting op kaarten voor James Bay op City Sounds en exclusieve rondleidingen door de Bauhaus-expo van het Boijmans.

1. James Bay op City Sounds

‘Hold back the river / let me look in your eyes’ of ‘So come on let it go / just let it be / why don’t you be you, and I’ll be me?’ Gefeliciteerd, je hebt nu twee liedjes tegelijk in je hoofd. James Bay is schuldig aan deze monsterhits. Hij heeft nu eenmaal een scherp oor voor liedjes die je gelijk bijblijven, of dat nu uptempo pop is of een simpele ballad. Je krijgt het allemaal bij zijn show op de NDSM-werf in Amsterdam in het kader van City Sounds! Tijdens CJP Weekly scoor je € 6,- korting voor de show van James Bay op zondag 4 augustus. Hier vind je meer informatie.

2. SPRING Utrecht

Eén woord bleef hangen toen we zaten te lezen over SPRING: anti-museum. Een museum draait om behoud en bewaren, maar in een anti-museum is alles vergankelijk en weg voor je het gezien hebt. Dat is zo’n beetje het uitgangspunt van dansvoorstelling 10000 gestures: 22 dansers bewegen over het podium, maar nooit hetzelfde. Alle bewegingen komen maar één keer terug: een ode aan vergankelijkheid. Goed opletten dus! Tijdens CJP Weekly scoor je tot wel € 15,50 korting op verschillende voorstellingen op theaterfestival SPRING in Utrecht. Hier vind je meer informatie.

3. Exclusieve rondleiding door het Boijmans

Loop binnen bij de Bauhaus-expo van het Boijmans en je weet niet waar je kijken moet. Daarom fiksten wij exclusieve rondleidingen om je door de Bauhaus-jungle te loodsen. Hoor van een Bauhaus-deskundige waarom hier maquettes van een Rotterdamse wijk staan of hoe je Bauhaus terugziet in een champagneglas. Tijdens CJP Weekly betaal je € 9,75 voor toegang tot nederland bauhaus - pioniers van een nieuwe wereld en een exclusieve rondleiding. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.