Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Deze week met CJP Weekly: Imagine Film Festival, Pip Goes Offline, Wildlands Adventure Zoo en We Are Electric
03 APR 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Theater Muziek Film Festival Lifestyle

Deze week met CJP Weekly: Imagine Film Festival, Pip Goes Offline, Wildlands Adventure Zoo en We Are Electric

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: tweede kaartje gratis bij Imagine, 50% korting op Pip Goes Offline, voordelig naar Wildlands en met z’n allen naar We Are Electric.

1. Imagine Film Festival

‘Gebaseerd op een waargebeurd verhaal’. Nee, dat zul je niet zo snel zien op Imagine Film Festival. Hier doen ze ieder jaar een poging de grenzen van de fantasie nog net wat verder op te rekken. Imagine is een walhalla voor liefhebbers van de betere sci-fi, horrorfilms en thrillers. Hier zie je films die je nog lang bijblijven: wij hebben het nog altijd over die fantastische Poolse horrorbruiloft uit 2017. Met CJP Weekly krijg je het tweede kaartje gratis op een selectie films. Hier vind je meer informatie.

2. Pip Goes Offline

Wat is het eerste dat jij doet als je ’s ochtends wakker wordt? Wij durven wel te zeggen dat 90% van de mensen gelijk z’n telefoon erbij pakt. Pip Pellens (actrice in o.a. GTST) is daar een beetje klaar mee. In haar solovoorstelling Pip Goes Offline onderzoekt ze of een leven zonder internet nog mogelijk is. Want dat continu oplichten van haar scherm maakt niet gelukkig. Met CJP Weekly scoor je nu het tweede kaartje gratis voor Pip Goes Offline. Hier vind je meer informatie.

3. Wildlands Adventure Zoo

Een savanne, jungle en poolgebied in één? Yes, Wildlands Adventure Zoo is geen gewone dierentuin. Hier loop je geen saaie rondjes langs dierenvertrekken, maar wiebel je over een touwbrug door een diepgroene jungle of rijd je met een safaritruck over de savanne op zoek naar leeuwen. Wildlands Adventure Zoo heeft naast nijlpaarden, pythons en ijsberen ook een achtbaan en een vliegtuigsimulator. Met CJP Weekly scoor je nu € 10,- korting op tickets voor Wildlands Adventure Zoo. Hier vind je meer informatie.

4. We Are Electric

Heb jij zo’n lastige vriendengroep die het maar niet eens wordt over welk zomerfestival gaat worden? De één wil techno, de ander house en dan heb je ook nog iemand die alleen maar wil dansen op electropophitjes. Wij weten het antwoord op dit lastige vraagstuk: We Are Electric! Dit gezellige festival in de Brabantse bossen bij Liempde heeft alles wat je elektronische hartje lief is. Deze editie zie je o.a. Disclosure, Nina Kraviz en Charlotte de Witte, maar ook Oscar and the Wolf, Ronnie Flex en The Blaze. Met CJP krijg je € 5,- korting op een passe-partout. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.