Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: Awakenings Easter Sunday, Melt en Knaldrang in TivoliVredenburg
17 APR 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Festival

Deze week met CJP Weekly: Awakenings Easter Sunday, Melt en Knaldrang in TivoliVredenburg

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: win kaarten voor Awakenings Easter Sunday, ga voordelig naar Melt en vier Koningsnacht bij Knaldrang in TivoliVredenburg.

1. Awakenings Easter Sunday

Wist je dat de ‘p’ in Pasen voor party staat? Awakenings gooit op Eerste Paasdag een prachtig feestje om al die chocolade-eieren er gelijk weer af te dansen. Na die ellenlange paasbrunch kun je er gelijk vandoor richting de Amsterdamse Gashouder voor een nacht vol beukende beats. Bij Awakenings hoor je altijd de betere techno en dat is op deze Easter Sunday-editie niet anders met dj’s als Reinier Zonneveld, Dimi Angélis en Sam Paganini. Tijdens CJP Weekly geven we maar liefst 50x2 tickets weg voor Awakenings Easter Sunday. Hier vind je meer informatie.

2. Melt 2019

Er komt een tijd dat je voor de 5e of 10e keer richting Lowlands, Down The Rabbit Hole of Dekmantel rijdt en denkt: is dit het? Niet dat je in een existentiële crisis belandt, maar wel lichtjes begint te gapen als je wéér je tentje opzet in Biddinghuizen. Gelukkig is er buiten de landsgrenzen ook genoeg te beleven. Neem nou Melt: dit Duitse festival wordt ieder jaar gehouden op een oud industriepark en heeft een line-up om van te watertanden. Dit jaar komen o.a. Bon Iver, A$AP Rocky, Jorja Smith, Four Tet en Arca langs. Tijdens CJP Weekly ga je met € 25,- korting naar Melt. Hier vind je meer informatie.

3. Knaldrang in TivoliVredenburg

Soms zit je er lekker in, soms zit je er slecht in. Toch zijn er ieder jaar een aantal momenten waarop iedereen keihard gaat: je eigen verjaardag, oud en nieuw, een driedaags zomerfestival. Voeg Koningsnacht hier gerust aan toe: wij zijn nog steeds brak van vorig jaar. Toch hebben we alweer knaldrang voor Knaldrang in TivoliVredenburg. Het Utrechtse muziekpaleis host namelijk een gigafeest in elke zaal van het pand met acts als Boys Noize, De Sluwe Vos, Bokoesam en Latifah. Zet die oranjebitter maar vast koud! Tijdens CJP Weekly scoor je € 5,50 korting op je tickets en betaal je nog maar € 22,- voor een ticket voor Knaldrang. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.