Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: Motel Mozaique, Oliver Heldens, Thunder Road en Cats
27 MRT 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater

Deze week met CJP Weekly: Motel Mozaique, Oliver Heldens, Thunder Road en Cats

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: fikse korting op Motel Mozaique, tweede kaartje gratis voor Thunder Road, voor de helft voor de prijs naar Cats en voordelig naar Oliver Heldens in de Maassilo.

1. Motel Mozaique

Gezonde spanning. Dat is wat je voelt als je de line-up van Motel Mozaique checkt. Dit Rotterdamse stadsfestival heeft dit jaar namelijk een razendspannende line-up. Neem bijvoorbeeld Obongjayar, een Nigeriaans-Britse rapper die muzikaal ergens tussen Londen en Lagos hangt. Of Black Midi: vier jochies van krap zestien waar niemand wat over weet, maar die met hun onnavolgbare mathrock iedereen naar huis spelen. En dan staat er met future soulster Rimon ook nog een fenomeen van eigen bodem op de planken. Met CJP Weekly krijg je € 17,50 korting op weekendtickets voor Motel Mozaique en betaal je nog maar € 57,50. Hier vind je meer informatie.

2. Oliver Heldens in de Maassilo

Showtje in Los Angeles, een festival in Mexico-Stad, draaien in Tokio. Als dj zie je wat van de wereld. Maar het gaat heus niet allemaal over rozen: je bent altijd onderweg. Hoe lekker is het dan om thuis te komen. Een paar nachtjes in je eigen bed, even langs bij je ouders, koffietje pakken bij je favoriete café. Zo moet het voelen voor Oliver Heldens op 12 april in de Maassilo in Rotterdam. De Nederlandse dj is immers geboren in Roffa en komt eindelijk thuis voor een homecoming show. Met CJP Weekly krijg je € 7,50 korting op tickets. Hier vind je meer informatie.

3. Thunder Road

Het gaat niet zo goed met Jim. Zijn vriendin is er namelijk vandoor. Tot overmaat van zijn ramp overlijdt zijn moeder daarna ook nog. Zelfs dan is de gifbeker nog niet leeg: Jim dreigt de voogdij over zijn dochter te verliezen. Dat is de druppel voor deze goeiige politieagent. Thunder Road is een tragikomisch portret van een man die keihard tegen de wind in fietst en het liefst zijn Gazelle in de greppel flikkert. Met CJP Weekly mag je op vertoon van je CJP-pas gratis iemand meenemen naar Thunder Road. Hier vind je meer informatie.

4. Cats

Voor de mensen die Cats nog nooit gezien hebben: ja, een musical met katten is misschien lastig te voorstellen. Want wat ga je in hemelsnaam zien? Stuiterende bolletjes wol? Spelende kittens? Hilarische kattenfilmpjes? Nee, nee en nee. Wat je wel ziet: een spetterende musical met humor, geweldige liedjes en heel veel verschillende katten. Een internationale cast speelt de musical exclusief in Martiniplaza in Groningen en het Nieuwe Luxor in Rotterdam. Tijdens CJP Weekly zie je dat spektakel met 50% korting. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.