Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: The Addams Family, ART en SWF 2019
27 FEB 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Theater Muziek Festival

Deze week met CJP Weekly: The Addams Family, ART en SWF 2019

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlight. Met deze week: lachen en meezingen bij The Addams Family, dansen bij SWF 2019 en ruziemaken bij ART.

1. The Addams Family

Er zijn weinig mensen die het gezellig vinden om naast een kerkhof én een moeras te wonen. Behalve The Addams Family: een ietwat gestoord gezin dat het heerlijk vindt om ranzige dingen te eten, gemarteld te worden of in een doodeng huis te wonen. De familie werd ooit als satire op het typische, saaie gezin verzonnen door de Amerikaanse striptekenaar Charles Addams en er werden films, series en theaterstukken over gemaakt. En nu hebben wij ook een The Addams Family-bewerking, namelijk een musical met o.a. Johnny Kraaijkamp en Pia Douwes. Met CJP Weekly krijg je alleen deze week 50% korting op tickets voor deze musical. Hier vind je meer informatie.

2. SWF 2019

Een spatie kan veel uitmaken. Strafwerk kreeg je op de basisschool, maar als een Belg ‘straf werk!’ tegen je zegt, dan heb je het juist goed gedaan. Verwarrend allemaal! En dan is er ook nog een geweldig festival met deze naam: SWF 2019. Al vanaf 2011 serveert Strafwerk je de beste house en techno en dat doen ze ook op hun eigen festival in het Amsterdams Havenpark. Klinkende namen als Kölsch, Ben Klock, Tale Of Us en Frank Wiedemann zijn al bevestigd. Met CJP Weekly krijg je € 7,50 op een ticket voor SWF 2019. Hier vind je meer informatie.

3. ART

Wanneer was de laatste keer dat jij echt knallende ruzie had met je vrienden? In ART krijgen Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom het met elkaar aan de stok. Dat begint eigenlijk heel onschuldig: Serge (Torenstra) heeft een enorm duur schilderij gekocht en laat dat trots zien aan zijn twee beste vrienden. Maar Mark (Römer) en Ivan (Brom) vinden het schilderij maar niks en geven hun ongezouten mening. Ze krijgen een geweldige ruzie, die al gauw over veel meer gaat dan alleen een schilderij. Met CJP Weekly krijg je 25% korting op tickets. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.