Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: Hozier in AFAS Live, Isabelle Beernaert, Museumnacht010 en meer
20 FEB 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Festival Theater Lifestyle

Deze week met CJP Weekly: Hozier in AFAS Live, Isabelle Beernaert, Museumnacht010 en meer

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlight. Met deze week: doorhalen bij Museumnacht010, de liefde in dans bij Isabelle Beernaert, keihard lachen bij UICF en de kunst van het dj-vak leren bij DJ School Amsterdam.

1.  Isabelle Beernaert – Le Temps Perdu

Je ziet het vaak in van die lokale krantjes: foto’s van stokoude koppels die een 50, 55 of zelfs 60-jarig huwelijk vieren. Dat is eigenlijk waar Le Temps Perdu van choreografe Isabelle Beernaert over gaat. Oké, niet per se over het huwelijk van je opa en oma, maar over de verschillende fases van de liefde. Van prille verliefdheid tot wilde hartstocht, van de eerste echte ruzie naar onvoorwaardelijke liefde. Met CJP Weekly krijg je 25% korting op de voorstelling van Le Temps Perdu. Hier vind je meer informatie.

2. Hozier in AFAS Live

Neem me mee naar de kerk!’ Nee, dat hoor je ook niet elke dag. Tenzij je vastzit in een timeloop en het altijd zondag is. Toch scoorde Hozier een enorme hit met deze kreet. Voor de stem van de Ierse Andrew Hozier-Byrne zou je ook zo al naar de kerk rennen: hij zingt met evenveel gevoel soul als blues of gospel. Op 1 september zie je ‘m in de AFAS Live. Met CJP Weekly fiks je kaarten in een exclusieve presale. Deze presale voor CJP’ers begint op donderdag 21 februari om 10.00 uur en duurt 24 uur. Hier vind je meer informatie. 

3. Museumnacht010

Een nachtje doorhalen doe je natuurlijk in de kroeg, de club of bij iemand thuis. Maar wist je dat het ook in een museum kan? Tijdens Museumnacht010 openen Rotterdamse musea en galeries hun deuren in de avonduurtjes en mag je tot diep in de nacht langskomen. Met CJP Weekly krijg je € 5,- korting op een kaartje voor Museumnacht010 en betaal je nog maar € 12,50. Hier vind je meer informatie.

4. Utrecht International Comedy Festival

‘Lachen is gezond’ klinkt waarschijnlijk als een dooddoener, maar het is wel waar. Je hersenen maken endorfine en dopamine aan als je in een deuk ligt. Dat werkt stress verlagend én je wordt er gelukkiger van. In maart zie je op Utrecht International Comedy Fest één weekend lang de beste comedians uit de VS, Groot-Brittannië, Nederland, België en zelfs Japan met de beste stand-up comedyshows. Met CJP scoor je 2 tickets voor de prijs van 1. Hier vind je meer informatie.

5. DJ School Amsterdam

Er zijn veel dingen die je kunt leren van tutorials. Hoe je je band plakt bijvoorbeeld, of hoe je een vloer legt. Maar écht goed leren dj-en red je niet alleen. En het is sowieso veel leuker als je het doet bij DJ School Amsterdam. Daar ervaar je gelijk wat het is om dikke vette hit erin te gooien voor een wild publiek. Tijdens een les leer je de beginselen van het mixen, welke apparatuur je nodig hebt en hoe je een professionele dj wordt. Met CJP Weekly krijg je maar liefst € 29,- korting op een introles bij DJ School Amsterdam. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.