Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: The House That Jack Built, Cats & Conny Janssen Danst
09 JAN 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Theater Film

Deze week met CJP Weekly: The House That Jack Built, Cats & Conny Janssen Danst

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: neem gratis een vriend(in) mee naar de film The House That Jack Built, zie Cats met 50% korting of ga extra voordelig naar de nieuwe voorstelling van Conny Janssen Danst.

1. The House That Jack Built

De nieuwe film van de meest gezellige regisseur op deze aardbol: Lars von Trier. Hij maakte o.a. het depressieve meesterwerk Melancholia en het hyperseksuele Nymphomaniac. Nu is Von Trier terug met wéér een familiefilm: in The House That Jack Built portretteert hij seriemoordenaar Jack. Je ziet de hyperintelligente Jack bezig tijdens zijn vijf geruchtmakende moorden en je leert hem daardoor steeds beter kennen. Jack ziet elke moord namelijk als een kunstwerk op zich. Met CJP Weekly mag je gratis iemand meenemen naar de film. Hier vind je meer informatie.

2. Cats

Voor de mensen die Cats nog nooit gezien hebben: ja, een musical met katten is misschien lastig te voorstellen. Want wat ga je in hemelsnaam zien? Stuiterende bolletjes wol? Spelende kittens? Hilarische kattenfilmpjes? Nee, nee en nee. Wat je wel ziet: een spetterende musical met humor, geweldige liedjes en heel veel verschillende katten. Een internationale cast speelt de musical exclusief in de RAI in Amsterdam en het Nieuwe Luxor in Rotterdam. Tijdens CJP Weekly zie je dat spektakel met 50% korting. Hier vind je meer informatie.

3. Conny Janssen Danst – BROOS

Hoe vaak gebruik jij het woord ‘broos’? Wij niet zo gek veel eigenlijk. Terwijl het volgens danscollectief Conny Janssen Danst je leven lang een grote rol speelt. ‘Broos’ betekent zoiets als: pas op, het kan gemakkelijk kapot. En wij mensen zijn eigenlijk ons hele leven broos. Of we nu een kwetsbare baby zijn, een onzekere puber of een volwassene in een midlifecrisis. De dansvoorstelling BROOS gaat dan ook helemaal over de breekbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. Je ziet deze gloednieuwe voorstelling met CJP Weekly voor maar € 10,-. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.