Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: Pure Rubens in Boijmans, Marvellous en Amsterdam Light Festival
02 JAN 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Theater Festival

Deze week met CJP Weekly: Pure Rubens in Boijmans, Marvellous en Amsterdam Light Festival

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: met z’n allen naar Marvellous de musical, varen door de grachten tijdens Amsterdam Light Festival en voor de laatste keer naar Rubens in het Boijmans.

We hebben bij CJP zóveel toffe deals, events en kortingen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is zonde, want boy oh boy, wat hebben we veel moois! Daarom zetten we met CJP Weekly wekelijks drie topdeals in de spotlights: eersterangs plekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar een week!

1. Marvellous

Wij krijgen maar geen genoeg van superhelden! Daarom zijn we bijzonder in onze nopjes met Marvellous, de allereerste superheldenmusical ooit. In dit stuk (door de makers van Watskeburt?! De musical) zie je hoe vijf superhelden hun capes aan de wilgen hebben gehangen en hun dagen slijten in saaie kantoren. Als ze daar genoeg van hebben, creëren ze hun eigen supervillain. Maar dat is natuurlijk een heel stom idee. Tijdens CJP Weekly zie je dit superheldenspektakelstuk voor maar € 15,-! Hier vind je meer informatie.

2. Amsterdam Light Festival

Jaja, onze hoofdstad is een pareltje. Als je de rolkoffers en propvolle AirBnB’s even wegdenkt. Maar goed, wij snappen ook wel dat toeristen bij bosjes vallen voor onze pittoreske grachten. Tijdens Amsterdam Light Festival is Amsterdam nog nét een tikkeltje mooier. Dan vind je in, over en langs het water spectaculaire lichtkunstwerken van internationale kunstenaars. Dat kun je natuurlijk prima te voet bekijken, maar het is nog leuker als je meevaart in een rondvaartboot van Lovers. Tijdens CJP Weekly krijg je 35% korting op zo’n rondvaart. Hier vind je meer informatie.

3. Pure Rubens in het Boijmans van Beuningen

Rubens is dé trots van België, maar natuurlijk ook een beetje van ons. We kunnen uren naar de mooie, zachte rondingen turen. Fijn dus dat Museum Boijmans Van Beuningen en het Museo Nacional del Prado hun krachten bundelden om een grote expositie aan het werk van kunstenaar Peter Paul Rubens te wijden. Pure Rubens is in de eerste week van januari nog een weekje te zien en jij gaat tijdens CJP Weekly met 50% korting! Loop dan ook zeker door de vaste collectie van het Boijmans, want ze sluiten in de lente voor een verbouwing die op en rond de zeven jaar gaat duren. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.